Bulgarian English French German Italian Russian Spanish

 

Филиали: София l Варна l Стара Загора 

 

Телефони: 02 4 760 760 0899 52 11 01

АПАРАТНА ТЕРАПИЯ ПРИ СЕКСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ

Най-новата високотехнологична апаратна импулсна терапия за лечение на всички степени на сексуални нарушения, болест на Пейрони и простатит е в България. В София и Варна.

Сега въздействието е върху причината, а не върху симптомите

Сексуалната медицина изкачи ново стъпало в справянето с проблемите на мъжката потентност – апаратна импулсна терапия. Ако досега стандартът в лечението на сексуалните смущения се фокусираше около получаване на ерекция непосредствено преди и задържането й по време на половия акт, то вече с импулсната терапия се постига трайност и завършеност на резултата във времето. На практика, сега въздействието е върху причината, а не върху симптомите.

Еректилната дисфункция (ЕД) е невъзможност за достигане и задържане на ерекция за пълноценен сексуален акт. Тя има различни степени на изява – лека, средна и тежка. Независимо от степента й, няма мъж, който да приема състоянието за нормално и да не търси решение. Най-често страдащите прибягват до (само)лечение с медикаменти от аптеката или закупени през Интернет, обикновено без да се отчита здравословното състояние на мъжа. Което означава, че не се отчитат и рисковете от странични ефекти.

Апаратната импулсна терапия е качествено нов подход към проблемите с ерекцията. Потентността се възстановява с помощта на специално разработена система, която излъчва специфични импулси и третира група зони на таза и половия член. Процедурите се извършват по предварително назначена схема от специалист – те са бързи, неинвазивни и безболезнени. Броят им се определя от индивидуалното състояние на мъжа и варира между 6 и 12. Импулсите подпомагат израстването на нови кръвоносни съдове, което не беше възможно с нито един от досегашните методи на лечение. Новите съдове увеличават кръвотока в половата област и така „хранят“ тъканите и подобряват механизма на ерекцията, която е съдов феномен. 

При болест на Пейрони импулсите разбиват и намаляват образувалите се плаки, причиняващи изкривяване на половия член. След терапията намалява болковата симптоматика при ерекция и половият акт е с по-добра функционалност.

Апаратната импулсна терапията е иновативен подход и при простатит - подобреното кръвоснабдяване в тазовата област и простатната жлеза подпомага възстановителните процеси на организма и премахва отока от възпалението, чувството за дразнене, тежест и парене.

Апаратната импулсна терапията е утвърден метод за лечение на сексуални нарушения, който вече е достъпен и за българските мъже. Заложен е в препоръките на Американската и Европейска урологични асоциации като високотехнологично лечение, което стимулира кръвоснабдяването в таза и половия член и подобрява възможностите на мъжа за стабилна ерекция и пълноценен сексуален контакт. 

Прегледът в МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.


МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД практикува най-съвременните тенденции в областта на сексуалната медицина, включващи и имплантивна хирургия на половия член с:

- пенилни импланти за лечение на еректилна дисфункция;

- фалопластика за увеличаване и удебеляване на члена;

- тъканно възстановяване при изкривяване на члена (болест на Пейрони)

 

Сертификати за отличие в имплантивната урология               

 за 2016 г.:                                                                                                                                         за 2017 г.:

                       

 

 

 

Media

Ново

Заяви преглед

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok