Bulgarian English French German Italian Russian Spanish

ЛАЗЕРНО ВАГИНАЛНО ПОДМЛАДЯВАНЕ LVR®

В повече от 20 страни за жените с вагинална релаксация и неестетичен вид на вулварните структури има отлично решение - LVR® и DLV®. България също е сред тях.

Лазерно вагинално подмладяване (LVR®) и дизайнерска лазерна вагинопластика (DLV®) ще подобрят усещанията в сексуалния ви живот. 

След раждане много жени усещат отпускане на вагиналните мускули или т. нар. вагинална релаксация. Вътрешните и външни диаметри на вагината са увеличени. Мускулите на перинеума са слаби и с много слаба подкрепа. При тези обстоятелства вагината вече не е в оптимално физиологично състояние. Това влошава значително сексуалните усещания и намалява удоволствието. За някои от тези жени упражненията на Кегел помагат за стягането на мускулатурата в областта на влагалището. За по-голяма група от жените обаче те са неефективни. И тук се намесва LVR®, с който пълноценно се възстановяват тазовото дъно и влагалищния тонус в състоянието, в което са били преди бременността, а също и се намаляват вътрешните и външните вагинални диаметри. Вагината се стяга, което дава възможност за по-интензивни фрикции при полов акт и значително увеличаване на сексуалното удоволствие както за жената, така и за мъжа.

Лазерно вагинално подмладяване (LVR®) е 1-часова хирургична процедура, предназначена за възстановяване на тазовото дъно и влагалищния тонус с цел подобряване на сексуалното удоволствие при жените.

LVR® е модификация на гинекологична хирургична процедура, използвана за лечение на стрес-инконтиненция на урината (неволно изпускане на урина при ставане, кихане, кашляне или смях). Предимството е в прилагане на осъвременен метод, съчетан с използване на лазерна техника, което осигурява прецизност, контролирана точност и безкръвност.

LVR® ефективно:

  • ще подобри вагинално-мускулния тонус, сила и контрол;
  • ще намали вътрешните и външните вагинални диаметри от времето преди бременността;
  • ще изгради перинеалното тяло;
  • ще подобри сексуалните усещания.

 

Дизайнерска лазерна вагинопластика (DLV®) е бърза хирургическа процедура с естетическа стойност. Тя има за цел да подобри вида на вулварните структури, малките срамни устни, големите срамни устни, перинеума.

Основните техники, които се прилагат, са: 

  • Лазерна редукционна лабиопластиказа намаляване на размера и промяна на формата на малките срамни устни и/или за намаляване на размера и стягане на големите срамни устни;
  • Лазерно подмладяване на перинеума (зоната между вагината и ануса).


Процедурите се извършват от д-р Илия Калчев – единственият сертифициран специалист за България от Laser Vaginal Institute of America®. Сертификатът се издава от д-р Дейвид Матлок – създател на LVR® и DLV® и директор на Laser Vaginal Institute of America® - http://lvria.org/
 

 

Ново

Заяви час за преглед

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok