Филиали: София Варна Стара Загора Белград

 

Телефони: 02 4 760 760 0899 52 11 01

АПАРАТНА ТЕРАПИЯ ПРИ СЕКСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ

Утвърдена като първа линия в лечението на всички степени на сексуални нарушения, болест на Пейрони и простатит. В Лейзър Мед - София и Варна. Сега +ТЕСТОСТЕРОН към прегледа.

Сега въздействието е върху причината, а не върху симптомите

Сексуалната медицина изкачи ново стъпало в справянето с проблемите на мъжката потентност – апаратна импулсна терапия. Ако досега стандартът в лечението на сексуалните смущения се фокусираше около получаване на ерекция непосредствено преди и задържането й по време на половия акт, то вече с импулсната терапия се постига трайност и завършеност на резултата във времето. На практика, сега въздействието е върху причината, а не върху симптомите.

Еректилната дисфункция (ЕД) е невъзможност за достигане и задържане на ерекция за пълноценен сексуален акт. Тя има различни степени на изява – лека, средна и тежка. Независимо от степента й, няма мъж, който да приема състоянието за нормално и да не търси решение. Най-често страдащите прибягват до (само)лечение с медикаменти от аптеката или закупени през Интернет, обикновено без да се отчита здравословното състояние на мъжа. Което означава, че не се отчитат и рисковете от странични ефекти.

Апаратната импулсна терапия е качествено нов подход към проблемите с ерекцията. Потентността се възстановява с помощта на специално разработена система, която излъчва специфични импулси и третира група зони на таза и половия член. Процедурите се извършват по предварително назначена схема от специалист – те са бързи, неинвазивни и безболезнени. Броят им се определя от индивидуалното състояние на мъжа и варира между 6 и 12. Импулсите подпомагат израстването на нови кръвоносни съдове, което не беше възможно с нито един от досегашните методи на лечение. Новите съдове увеличават кръвотока в половата област и така „хранят“ тъканите и подобряват механизма на ерекцията, която е съдов феномен. 

При болест на Пейрони импулсите разбиват и намаляват образувалите се плаки, причиняващи изкривяване на половия член. След терапията намалява болковата симптоматика при ерекция и половият акт е с по-добра функционалност.

Апаратната импулсна терапията е иновативен подход и при простатит - подобреното кръвоснабдяване в тазовата област и простатната жлеза подпомага възстановителните процеси на организма и премахва отока от възпалението, чувството за дразнене, тежест и парене.

Апаратната импулсна терапията е утвърден метод за лечение на сексуални нарушения, който вече е достъпен и за българските мъже. Заложен е в препоръките на Американската и Европейска урологични асоциации като високотехнологично лечение, което стимулира кръвоснабдяването в таза и половия член и подобрява възможностите на мъжа за стабилна ерекция и пълноценен сексуален контакт. 

Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест + мъжки полов хормон ТЕСТОСТЕРОН.


МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД практикува най-съвременните тенденции в областта на сексуалната медицина, включващи и имплантивна хирургия на половия член с:

- пенилни импланти за лечение на еректилна дисфункция;

- фалопластика за увеличаване и удебеляване на члена;

- тъканно възстановяване при изкривяване на члена (болест на Пейрони)

 

Сертификати за отличие в имплантивната урология               

 за 2016 г.:                                                                                                                                         за 2017 г.:

                       

 

 

 

Media

Ново

Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.
Más información De acuerdo