Филиали: София Варна Стара Загора Белград

 

Телефони: 02 4 760 760 0899 52 11 01

Политика на поверителност

Бихме искали да ви уверим, че посещението и използването на нашия уебсайт е напълно безопасно и не крие рискове за личните данни на потребителите. Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви информира за начина, вида и обема на обработване на лични данни на www.lazermed.bg, съгласно Общия регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679). Администратор, по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679, е „Медицински център Лейзър Мед“ ЕООД, наричан по-долу за краткост МЦ Лейзър Мед, с координати: гр. София, п.к. 1000, ул. „Бачо Киро“ 28, телефон за контакт 02 4 760 760, имейл: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

Общи условия за използване на уебсайта
За да използвате нашия уебсайт не се изисква да се регистрирате или да предоставяте лична информация. Лична информация събираме от вас само, когато ни я предоставите доброволно при попълване на:
-    форма за запитване,
-    форма за записване на час или
-    чрез имейл кореспонденция на Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..
Личната информация може да включва име, телефонен номер, адрес на електронна поща, информация за здравословен статус, предпочитания за ден и час за посещение в МЦ Лейзър Мед. Използваме личните ви данни само за целите, за които са събрани, а именно - идентификация на вашите запитвания и осъществяване на връзка с вас, за да ви отговорим или да ви предоставим актуална информация по повод на заявени услуги. В определени случаи за обработването на вашите запитвания е възможно да използваме подизпълнители, които получават само необходимите за случая данни. След  постигане на целите съхраняваме личните ви данни за минимално необходимия срок, освен в случаите, в които е налице друг, определен от закона, срок за съхранението им.

Услуга „Дистанционна онлайн консултация“
Представлява медицинска консултация със специалист-уролог, проведена от разстояние при използване на технически средства за комуникация. Стойността на услугата е 80 лв.

Условия на ползване
Заявител на услугата „Дистанционна онлайн консултация“ може да бъде всяко физическо лице, което се нуждае от урологично мнение за себе си или близък, без значение от местоположението му. Заявява се през Форма за записване на час като се избира „онлайн консултация“. За техническото й осъществяване е необходимо Заявителят да разполага с интернет свързаност и устройство (компютър, таблет или смартфон), снабдено с камера и микрофон.

Условията на плащане
Услугата „Дистанционна онлайн консултация“  е предплатена. Заплаща се авансово по банкова сметка на МЦ Лейзър Мед ЕООД. След получаване на плащането, извършено от Заявителя или друго лице, заплатило от негово име, се изпраща потвърждение по имейл с точен ден и час за провеждане на дистанционната онлайн консултация.

Отказ от ползването на услугата
Заявителят има право да откаже или пренасрочи услугата „Дистанционна онлайн консултация“ по всяко време - от заявяването й до 5 минути преди планирания й час. Отказът следва да се изрази писмено на контактния имейл на МЦ Лейзър Мед ЕООД. 
При непостъпил отказ от услуга и едновременно с това невъзможност за реализирането й поради неприсъствие на Заявителя, същата се счита за изпълнена.
При нереализирана услуга, поради каквато и да е невъзможност, от страна на МЦ Лейзър Мед ЕООД, същото се задължава да възстанови предплатената сума на Заявителя.

Начини на връщане на предплатената сума
След постъпил отказ от ползване на услугата „Дистанционна онлайн консултация“ предплатената сума се връща на Заявителя до 7 работни дни, по банков път или в брой (в МЦ Лейзър Мед – София) според предпочитанията на Заявителя.

Права и задължения на Заявителя
Заявителят има право да получи качествена услуга в уговореното време, както и да пренасрочи услугата след съгласуване с МЦ Лейзър Мед ЕООД.
Заявителят се задължава да се запознае предварително с условията за реализиране на услугата, плащане и отказ

Права и задължения на МЦ Лейзър Мед ЕООД
МЦ Лейзър Мед ЕООД има право:
- да насрочи дата и час за изпълнение на услугата;
- да пренасрочи уговорена дата и час за изпълнение на услугата след съгласуване със Заявителя;
- да забави старта на услугата, в случай че предходната е била удължена непредвидено.
МЦ Лейзър Мед ЕООД се задължава да предостави услугата според условията за реализиране, плащане и отказ.

Употреба на „бисквитки“ (cookies)
Бисквитките са малки файлове с информация, които при посещение на даден уебсайт се запазват в интернет браузъра ви или в твърдия диск. Според периода на съхранението им на вашето устройство те биват постоянни с продължителност до  2 години от последното посещение и временни („сесийни“) – в рамките на конкретната сесия, до затваряне на интернет браузъра. Информацията, която събираме чрез тях е анонимна, т.к. бисквитките не ви идентифицират като личност. Те ни дават възможност да правим подобрения при администрирането на уебсайта така, че когато го посещавате, да получавате максимално бързо необходимата ви информация. Повечето интернет браузъри позволяват контрол на употребата на бисквитки, включително и тяхната забрана.

Можем да използваме следните видове бисквитки:
1. Задължителни бисквитки – тези бисквитки са строго необходими, за да може уебсайтът да изпълнява своите функции, свързани с език, шрифт, цвят, изглед и др. Използваме ги също, за да можем да установим автентичността на нашите потребители за конкретната сесия, както и за контрол на сигурността на уебсайта.

2. Бисквитки за ефективност и функционалност – тези бисквитки ни позволяват да получаваме обобщена статистическа информация чрез Google Analytics относно източниците на трафик към нашия уебсайт, посещенията и поведението на  посетителите в него. Те ни помагат  да оптимизираме съдържанието, което ви поднасяме.

3. Бисквитки на трети страни
– сред тях са социални приставки на Facebook, Tweeter и YouTube към наши социални профили, както и бутони на различни социални мрежи и имейл-платформи, водещи до споделяне на съдържание във ваши социални профили. Тези бисквитки се управляват от съответните сайтове и не се контролират от нас, затова ви съветваме да се запознаете с Политиките за поверителност и защита на лични данни и управление на "бисквитки" на съответните страни. По-долу са изброени някои от тях: 

Facebook
Tweeter
YouTube
Pinterest

Вашите права
В случай, че чрез уебсайта сте ни предоставили ваши лични данни, вие разполагате със следните права:
–    на достъп до личните ви данни;
–    на коригиране, заличаване или блокиране на личните ви данни;
–    на жалба до Комисията за защита на личните данни, ако считате, че правата ви са нарушени: гр. София, п.к. 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 2, телефон за контакт 02 915 35 18, имейл: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
В случай, че желаете да упражните правото си на достъп или правото си на коригиране, заличаване или блокиране на личните ви данни, може да се свържете с нас по електронен път на Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. или по пощата на адрес: гр. София, п.к. 1000, ул. „Бачо Киро“ 28. 

 

Ново

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok