Филиали: София Варна Стара Загора Белград

 

Телефони: 02 4 760 760 0899 52 11 01

ЛАЗЕРНО ВАГИНАЛНО ПОДМЛАДЯВАНЕ LVR®

В повече от 20 страни за жените с вагинална релаксация и неестетичен вид на вулварните структури има отлично решение - LVR® и DLV®. България също е сред тях.

Лазерно вагинално подмладяване (LVR®) и дизайнерска лазерна вагинопластика (DLV®) ще подобрят усещанията в сексуалния ви живот. 

След раждане много жени усещат отпускане на вагиналните мускули или т. нар. вагинална релаксация. Вътрешните и външни диаметри на вагината са увеличени. Мускулите на перинеума са слаби и с много слаба подкрепа. При тези обстоятелства вагината вече не е в оптимално физиологично състояние. Това влошава значително сексуалните усещания и намалява удоволствието. За някои от тези жени упражненията на Кегел помагат за стягането на мускулатурата в областта на влагалището. За по-голяма група от жените обаче те са неефективни. И тук се намесва LVR®, с който пълноценно се възстановяват тазовото дъно и влагалищния тонус в състоянието, в което са били преди бременността, а също и се намаляват вътрешните и външните вагинални диаметри. Вагината се стяга, което дава възможност за по-интензивни фрикции при полов акт и значително увеличаване на сексуалното удоволствие както за жената, така и за мъжа.

Лазерно вагинално подмладяване (LVR®) е 1-часова хирургична процедура, предназначена за възстановяване на тазовото дъно и влагалищния тонус с цел подобряване на сексуалното удоволствие при жените.

LVR® е модификация на гинекологична хирургична процедура, използвана за лечение на стрес-инконтиненция на урината (неволно изпускане на урина при ставане, кихане, кашляне или смях). Предимството е в прилагане на осъвременен метод, съчетан с използване на лазерна техника, което осигурява прецизност, контролирана точност и безкръвност.

LVR® ефективно:

  • ще подобри вагинално-мускулния тонус, сила и контрол;
  • ще намали вътрешните и външните вагинални диаметри от времето преди бременността;
  • ще изгради перинеалното тяло;
  • ще подобри сексуалните усещания.

 

Дизайнерска лазерна вагинопластика (DLV®) е бърза хирургическа процедура с естетическа стойност. Тя има за цел да подобри вида на вулварните структури, малките срамни устни, големите срамни устни, перинеума.

Основните техники, които се прилагат, са: 

  • Лазерна редукционна лабиопластиказа намаляване на размера и промяна на формата на малките срамни устни и/или за намаляване на размера и стягане на големите срамни устни;
  • Лазерно подмладяване на перинеума (зоната между вагината и ануса).


Процедурите се извършват от д-р Илия Калчев – единственият сертифициран специалист за България от Laser Vaginal Institute of America®. Сертификатът се издава от д-р Дейвид Матлок – създател на LVR® и DLV® и директор на Laser Vaginal Institute of America® - http://lvria.org/
 

 

Ново

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok