Филиали: София Варна Стара Загора Белград

 

Телефони: 02 4 760 760 0899 52 11 01

Услуги

Периферната съдова болест (наричана също периферна артериална болест) се характеризира със сериозни нарушения в кръвообращението на крайниците.

С най-високия клас апаратура в областта на шоковите вълни. Премахва възпалението и трайно освобождава движението при мускулно-ставни болки и травми. Сега 10% отстъпка.

Утвърдена като първа линия в лечението на всички степени на сексуални нарушения, болест на Пейрони и простатит. В Лейзър Мед - София и Варна. Сега +ТЕСТОСТЕРОН към прегледа.

Пенилни импланти за лечение на еректилна дисфункция. Фалопластика за увеличаване и удебеляване. Тъканно възстановяване при изкривяване на члена (болест на Пейрони). 

С Тулиум лазер 200 вата уголемената простата се изпарява при водещи мощност и прецизност без значение от обема й. И в 4-те филиала в България и Сърбия.

В повече от 20 страни за жените с вагинална релаксация и неестетичен вид на вулварните структури има отлично решение - LVR® и DLV®. България също е сред тях.

Модерните методи за лечение на неволното изпускане на урина са и в България – поставяне на слинг или меш. Гарантирано траен резултат с висококачествени биосъвместими материали.

При карцином на простатата и бъбречни заболявания лапароскопската хирургия осигурява безкръвност и надеждност в резултата. Предимствата й са безспорни. 

Стеснението на уретрата (пикочния канал) се нарича стриктура и се диагностицира по-често при мъже и рядко при жени. Това не е нормално анатомично състояние. 

2 лазерни системи за разбиване на камъни в МЦ Лейзър Мед – Тулиум с мощност 200 вата и последен модел Холмиум с мощност 30 вата. Бързо, безкръвно и прецизно.

Тулиум лазер 200 вата дава възможност за нетравматично и прецизно премахване на тумора в мехура. Пикочният мехур се намира в долната част на корема и складира урината. 

Ново

Уведомяваме ви, че сайтът използва "бисквитки", необходими за подобряване на функционалността му.
Политика на поверителност Приемам