Филиали: София Варна Стара Загора Белград

 

Телефони: 02 4 760 760 0899 52 11 01

ИМПЛАНТИВНА ХИРУРГИЯ НА ПОЛОВИЯ ЧЛЕН

Пенилни импланти за лечение на еректилна дисфункция. Фалопластика за увеличаване и удебеляване. Тъканно възстановяване при изкривяване на члена (болест на Пейрони). 

Пенилен имплант – стабилна ерекция където, когато и колкото пъти пожелаеш

 

Функция

Пенилният имплант е високотехнологично синтетично устройство, което се поставя в половия член чрез хирургична интервенция. Снабдено е със специална помпа, чрез която пенисът еректира и мъжът, загубил сексуалните си възможности, е в състояние отново да се наслаждава на пълноценен сексуален контакт.

Кой има нужда?

Пенилният имплант е решение за мъже, при които еректилните възможности са напълно увредени. Най-често засегнатите са след лечение на рак на простатата посредством радикална операция на простатата (простатектомия), с тежки съдови нарушения като диабет и хипертония или след сериозни физически травми с отражение върху сексуалната функция. 

Кога?

Когато всички други терапевтични възможности са изчерпани, а мъжът иска да бъде сексуално активен. Пенилните импланти са 4-та, последна, линия на терапия в лечението на еректилна дисфункция и възстановяват сексуалните възможности на мъжа. 

Какви са ползите?

Гарантират стабилност и  продължителност на ерекцията, осигуряващи пълноценен сексуален акт.

Без ограничение в броя на сексуалните контакти – веднъж поставен, имплантът може да бъде използван в рамките на целия човешки живот.

Абсолютно надеждни са – запазват в пълнота чувствителността на половия член, нормалната еякулация и репродуктивната функция на мъжа (т.е. способността да има деца).

Дискретни са – не могат да бъдат усетени от сексуалния партньор. 

В международната реконструктивна практика притежават най-висок коефициент на удовлетвореност сред пациентите - 90% от мъжете с пенилен имплант биха го избрали отново.  

Къде?

МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД практикува най-съвременните тенденции в областта на урологията, включващи и имплантивна хирургия на половия член с:

- пенилни импланти за лечение на еректилна дисфункция;

- фалопластика за увеличаване и удебеляване на члена;

- тъканно възстановяване при изкривяване на члена (болест на Пейрони).
Сертификат за отличие 2016 г.:

Сертификат за отличие в имплантивната урология за 2016 г.  

Сертификат за отличие 2017 г.:

 

 

Ново

Уведомяваме ви, че сайтът използва "бисквитки", необходими за подобряване на функционалността му.
Политика на поверителност Приемам